luni, 26 mai 2008

Vesnica problema a Romaniei...cainii vagabonzi fac din nou victime



Din nou suntem o tara de idioti si ipocriti. Sambata seara o fetita de sase ani a fost ucisa de caini. Fapt ce dovedeste ca suntem inca in evul mediu.
In schimb in Cluj caini sunt transformati in cazuri de presa din care uni sau altii incearca sa capete notorietatea mediatica pe care nu au reusit sa o faureasca in cei 18 ani postrevolutie. Si da, aici vorbesc de cazul Azorel. Uite l-ati salvat pe Azorel si o fiinta exact ca el a ucis un pui de om. Bravo! Imi amintesc ca in urma cu vreo doua luni presa clujeana s-a extaziat, excitat s-a hiperbolizat cand primarul din Copaceni a facut safari in sat si a ucis cainii vagabonzi. Colegii de presa afiliati asociatiilor de iubitori de caini aproape ca au cerut eutanasierea primarului.
Apropo de acesti iubitori de caini. Am observat ca ei apar in peisaj atunci cand un deputat incerca sa repuna pe tapet legea eutanasierii cainilor vagabonzi. Acuma unde sunteti iubitori de caini, de cutu-cutu, de Azorel?? Cum ii convingeti pe parintii acelei fetite ca de fapt e bine sa avem caini vagabonzi si ca nu e pur si simplu normal ca tot acesti caini fara stapan sa fie eutanasiati? A, da e frumos sa urli in gura mare ca esti iubitor de caini si ca e o abominatie ca ei, cainii vagabonzi sa fie eutanasiati. Dar efectiv sa nu faci nimic decat sa adopti un Azorel.
Eu sunt una dintre sustinatorii eutanasierii. Pacat doar ca Basescu nu a avut destul curaj sa merga pana la capat in Bucuresti asa ar fi dat un semnal si acum aveam o tara fara caini vagabonzi. Dar asa, multumita iubitorilor de caini suntem din nou o tara de idioti. Poate pentru unii extatici ai cainilor nu ar fi prea departe o mica eutanasiere macar un sfert din creier cat sa nu mai poata urla. Si mai suntem si ipocriti, urlam sa nu ne fie ucisi cainii comunitari dar nu facem nimic sa ii tinem inchisi, iar cei care care urla au disparut acum cand un copil a fost ucis.

2 comentarii:

G spunea...

pui de om omoara milioane de evrei, pui de om e la ora 5, pui de om nu meriti sa traiesti

Eutanasiati Maidanezii spunea...

Articolu e din 2008 si suntem in 2015 si maidanezii au mai omorit peste 20 de oameni si nu se face nimic ! Poate ca poporu asta isi merita soarta pentru ca nu stie sa isi ceara drepturile.